لیست قیمت روز سیمان

قیمت سیمان پاکتی | قیمت سیمان امروز

یکی از مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر هزینه تمام‌شده ساخت‌وساز قیمت مصالح ساختمانی است. قیمت سیمان به‌عنوان پرمصرف‌ترین و ضروری‌ترین مصالح ساختمانی مورداستفاده در صنعت ساختمان، نقش مهمی در هزینه‌های ساخت را به خود اختصاص می‌دهد.

سیمان از ابتدای شروع هر پروژه ساختمانی و عمرانی تا مراحل پایانی، برای مصارف مختلفی مانند بتن مسلح و غیرمسلح، ملات، پلاستر، دوغاب، قطعات پیش‌ساخته و… استفاده می‌شود؛ بنابراین قیمت سیمان سهم مهمی در مدیریت هزینه‌های پروژه ساختمانی دارد.

برخی از دیگر از دلایل استفاده گسترده از این متریال در سراسر جهان به دلایل زیر است:

    • سیمان را می‌توان در حجم زیاد در شرایط کنترل‌شده تولید، بسته‌بندی و در فواصل طولانی حمل کرد.
    • سیمان در مقایسه با آهک و رس 10 برابر مقاومت بیشتری دارد.
    • سیمان را می‌توان با سایر مصالح موجود محلی ترکیب و استفاده کرد.
    • سیمان را می‌توان در دمای معمولی برای مدت‌زمان نسبتاً طولانی ذخیره کرد.
    • هنگامی‌که سیمان با آب مخلوط می‌شود، در عرض 30 دقیقه شروع به سخت شدن می‌کند و در 24 تا 48 ساعت به گیرش اولیه خود می‌رسد.
    • هنگامی‌که آب با آهک مخلوط می‌شود گرمای زیادی از خود آزاد می‌کند درحالی‌که در مورد سیمان وقتی با آب مخلوط می‌شود گرمای هیدراتاسیون کمتری نسبت به آهک ایجاد می‌کند.
    • به‌خوبی می‌تواند در برابر تنش‌های فشاری مقاومت کند.
    • اتصال خوبی به میلگردهای فولادی ایجاد می‌کند و در صورت بروز تنش‌های کششی و برشی، تنش‌های ایجادشده را به فولاد منتقل می‌کند.
    • سیمان از موادی مانند سنگ‌آهک، خاک رس، هماتیت، بوکسیت و غیره که به‌وفور در پوسته بالایی زمین موجود است، تولید می‌شود.

bag-cement-price

در خرداد 1400 عرضه محصولات سیمانی به بورس کالا سپرده شد. در حال حاضر قیمت سیمان پاکتی با توجه به عرضه و تقاضای هفتگی در نوسان است که قیمت روز سیمان را می‌توانید از سایت بورس سیمان دریافت کنید.

تیپ های سیمان پاکتی

همانطور که اشاره شد سیمان انواع مختلفی دارد که عموما به واسطه میزان ترکیبات مواد اولیه تعیین می شود. در ادامه با انواع مختلف سیمان پاکتی آشنا می شوید:

سیمان تیپ 1

این نوع سیمان را با نام سیمان پرتلند معمولی در بازار می شناسند و برای مصارف عمومی که ویژگی خاصی از بتن خواسته نشده باشد استفاده می‌شود. این تیپ رایج‌ترین نوع سیمان در بازار است.

سیمان تیپ 2

این نوع سیمان را در شرایطی که احتمال وجود سولفات وجود دارد استفاده می‌کنند. سیمان تیپ 2 نسبت به سیمان تیپ 1 کندتر می‌گیرد و در زمان گرفتن نیز حرارت کمتری تولید می کند این نوع سیمان برای استفاده در شرایطی که احتمال سولفات وجود دارد مناسب است. به این سیمان، سیمان اصلاح شده نیز می‌گویند.

سیمان تیپ 3

این نوع سیمان در مدت زمان کوتاهی به مقاومت لازم دست پیدا می‌کند و در زمان گرفتن حرارت بیشتری تولید می‌کند. از این سیمان معمولا در هوای سرد استفاده می شود. به این سیمان، سیمان زودگیر گفته می‌شود.

سیمان تیپ 4

این سیمان در زمان گرفتن، حرارت بسیار کمی ایجاد می‌کند و موارد استفاده از آن زمانی است که شدت و مقدار حرارت تولید شده مورد توجه باشد. این سیمان مخصوص استفاده در مناطق گرمسیر و بتن ریزی‌های حجیم است و دیرتر از سایر انواع سیمان می گیرد و به سیمان دیرگیر شهرت دارد.

سیمان تیپ 5

این نوع سیمان را با نام سیمان ضدسولفات می‌شناسند. این سیمان دیرتر از سیمان معمولی می‌گیرد و سیمان بسیار مقاومی در برابر یون‌های سولفات است.

سیمان سفید و رنگی

ترکیب شیمیایی سیمان های سفید عموما همانند سیمان پرتلند معمولی است، اما در زمان ورود مواد اولیه از مواد رنگی مثل اکسیدهای آهن یا منیزیم به فرآیند ساخت جلوگیری می‌شود. سیمان‌های رنگی نیز با افزودن مواد رنگی معدنی بی اثر شیمیایی به سیمان معمولی تولید می‌شوند. سیمان‌های سفید و رنگی معمولا برای کارهای تزئینی مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته باید به کیفیت رنگ نیز توجه داشت، رنگ سیمان باید در مقابل عوامل جوی و نور پایدار باشد.

سیمان سرباره‌ای

سیمان سرباره‌ای از آسیاب و مخلوط کردن سیمان پرتلند با 25 تا 65 درصد سرباره کوره آهن گدازی، به دست می‌آید. در ساخت این نوع سیمان، از مواد بازیافتی کوره استفاده شده و انرژی کمتری مصرف می شود. معمولا در مواردی که به مقاومت بالای سیمان نیازی نباشد از این نوع سیمان استفاده می‌شود. از ویژگی‌های آن می توان به ضد سولفات و کندگیر بودن اشاره کرد.

سیمان ممتاز

این سیمان روش ساختی شبیه به سایر مدل های سیمان دارد، با این تفاوت که در ساخت آن دقت و توجه بیشتری صرف می شود. معمولا در ساخت این نوع سیمان درصد مواد خام را با دقت انتخاب می کنند و ریزتر آسیاب می‌کنند تا واکنش سیمان، آهک و سیلیس در کوره بیشتر بوده و با کیفیت بهتری انجام گیرد. این سیمان مقاومت اولیه بسیار بالایی دارد و گرمای بسیاری نیز در زمان هیدراته شدن آزاد می کند به همین دلیل قیمت آن نسبت به سایر انواع مختلف سیمان بالاتر است.

سیمان طبیعی

ماده اصلی این نوع سیمان خاکسترها و پوکه‌های آتشفشانی است. سیمان طبیعی را معمولا از مخلوط کردن سیمان پرتلند و آهک شکفته با پوکه های معدنی تولید می‌کنند. این سیمان را در بازار با نام پوزولانی یا تراس نیز می‌شناسند. از این سیمان در بتن ریزی های حجیم استفاده می‌شود.

ویژگی‌های پاکت (کیسه) سیمان پاکتی

سیمان به دو صورت سیمان فله ای و یا سیمان‌ پاکتی یا کیسه ای در بازاز ایران عرضه می‌شود. سیمان پاکتی عموما در پاکت‌های 25 یا 50 کیلوگرمی به فروش می‌رسند.

سیمان پاکتی علاوه بر کیفیت محصول، نیازمند رعایت قوانین و استانداردهای بسته بندی است، در واقع  پاکت های سیمان نیز باید استاندارد باشند که شامل استفاده از حداقل سه لایه کاغذ یا استفاده از کیسه های پلی پروپیلن (p.p) به منظور جلوگیری از نفوذ رطوبت به سیمان است. در سال‌های گذشته از پاکت‌های سه لایه کاغذی برای بسته‌بندی سیمان استفاده می‌شد که رفته رفته کیسه های پلی‌پروپیلن جای آن را گرفته است. از مزایای پاکت های پروپیلنی مقاومت دربرابر پارگی و رطوبت و هدررفت کمتر سیمان است. همچنین اطلاعاتی مانند نوع سیمان، تاریخ تولید و مشخصات کارخانه باید روی پاکت‌های سیمان درج شود.

خرید سیمان پاکتی

برای خرید سیمان پاکتی در تعداد  200 ، 300 و 500 پاکت میتوانید سفارش خود را به واحد فروش اعلام کنید.با توجه به اینکه بارگیری مستقیما از کارخانه انجام می‌شود، حداقل تعداد سفارش برای کارخانه‌ها متفاوت است. حداقل سفارش برای اکثر کارخانه‌ها 200 پاکت است.